Forum IT Moldova

Notificări
Șterge tot

Servicii Cloud Compute


Veronica
Postări: 226
Admin
Topic starter
(@veronica)
Estimable Member
S-a alăturat: 3 ani în urmă

Servicii Cloud Compute

EC2 (Elastic Compute Cloud) - EC2 este o mașină virtuală în cloud pe care aveți control la nivel de sistem de operare. Puteți rula acest server cloud oricând doriți.

LightSail - Acest instrument de cloud computing implementează și gestionează automat computerul, stocarea și capabilitățile de rețea necesare pentru a rula aplicațiile dvs.

Elastic Beanstalk - Instrumentul oferă implementare automată și furnizare de resurse, cum ar fi un site web de producție extrem de scalabil.

EKS (Elastic Container Service pentru Kubernetes) - Instrumentul vă permite să utilizați Kubernetes pe mediul cloud Amazon fără instalare.

AWS Lambda - Acest serviciu AWS vă permite să rulați funcții în cloud. Instrumentul este o mare economie de costuri pentru dvs., deoarece plătiți numai atunci când funcțiile dvs. sunt executate.

Migrația

Servicii de migrare utilizate pentru a transfera date fizic între centrul dvs. de date și AWS.

DMS (Serviciul de migrare a bazelor de date) – serviciul DMS poate fi utilizat pentru a migra bazele de date la fața locului la AWS. Vă ajută să migrați de la un tip de bază de date la altul - de exemplu, Oracle la MySQL.

SMS (Server Migration Service) – Serviciile de migrare SMS vă permit să migrați serverele de pe site la AWS ușor și rapid.

Snowball — Snowball este o aplicație mică care vă permite să transferați terabytes de date în interiorul și în afara mediului AWS.

Depozitare

Amazon Glacier- Este un serviciu de stocare extrem de ieftin. Oferă stocare sigură și rapidă pentru arhivarea datelor și backup.

Amazon Elastic Block Store (EBS) - oferă spațiu de stocare la nivel de bloc pentru a fi utilizat cu instanțe Amazon EC2. Volumele Amazon Elastic Block Store sunt atașate la rețea și rămân independente de durata de viață a unei instanțe.

AWS Storage Gateway - Acest serviciu AWS conectează aplicații software locale cu stocare bazată pe cloud. Oferă integrare sigură între infrastructura locală a companiei și infrastructura de stocare a AWS.

Distribuie: