Forum IT Moldova

Lansarea paginii we...
 
Notificări
Șterge tot

Lansarea paginii web aniversare „30 de ani de la proclamarea independenței Republicii Moldova”, 19 august 2021


Luna
Postări: 279
 Luna
Admin
Topic starter
(@elucy)
Reputable Member
S-a alăturat: 3 ani în urmă

Lansarea paginii web aniversare

 „30 de ani de la proclamarea independenței Republicii Moldova”

 

19 august 2021

 

 

 

Academia de Științe a Moldovei va lansa pagina web oficială „30 de ani de la proclamarea independenței Republicii Moldova”, cu ocazia aniversării.

Elaborarea paginii web aniversare, face parte dintr-un program amplu de acțiuni, aprobat prin Hotărârea de Guvern nr.102 din 16 iunie 2021 „Cu privire la Programul național de acțiuni consacrate sărbătoririi a 30 de ani de la proclamarea independenței Republicii Moldova”. În temeiul pct. 28 al acestei hotărâri, Prezidiul Academiei de Științe a Moldovei a instituit un grup de lucru pentru elaborarea paginii web.

 

Programul național de acțiuni consacrate sărbătoririi a 30 de ani de la proclamarea independenței Republicii Moldova „Moldova-30” a inclus de asemenea desfășurarea la inițiativa Academiei de Științe a Moldovei a „Săptămânii Științei”, dedicată celei de-a 30-a aniversări de la proclamarea independenței Republicii Moldova, împlinirii a 60 de ani de la fondarea Academiei de Științe a Moldovei și 75 de ani de la formarea primelor instituții științifice de tip academic. 

 

Agenda evenimentelor organizate în perioada 7-12 iunie curent este disponibilă la adresa web https://www.asm.md/agenda-saptamanii-stiintei .

 

În condițiile epidemiologice existente, manifestarea de lansare a paginii web aniversare, joi, 19 august 2021, în Sala Azurie a Academiei de Științe a Moldovei, începând cu ora 14:00, se va desfășura în format mixt cu prezența în Sala Azurie a prezentatorilor și echipei de elaborare. 

 

Alte persoane cointeresate vor avea posibilitatea de a urmări evenimentul online la link-ul https://www.youtube.com/watch?v=zT9wMESQOnY&ab_channel=IDSITV .

Distribuie: