Forum IT Moldova

NOAPTEA CERCETĂTORI...
 
Notificări
Șterge tot

NOAPTEA CERCETĂTORILOR EUROPENI


Daniela
Postări: 187
Topic starter
(@daniela)
Membru
S-a alăturat: 3 ani în urmă

NOAPTEA CERCETĂTORILOR EUROPENI

 

 În cadrul Nopții Cercetătorilor Europeni 2020, Comisia Europeană va finanța 51 de proiecte în 30 de țări europene - inclusiv țări asociate Programului Orizont 2020. Noaptea cercetătorilor europeni este un eveniment public la nivel european care aduce cercetătorii mai aproape de publicul larg. Noaptea prezintă diversitatea științei și impactul acesteia asupra vieții cotidiene a cetățenilor, stimulând interesul pentru carierele de cercetare - în special în rândul tinerilor. În 2019, a atras 1,6 milioane de vizitatori în 400 de orașe din Europa și nu numai.

 Anul acesta evenimentul a fost inițial programat pentru vineri, 25 septembrie 2020. Datorită circumstanțelor excepționale ale epidemiei COVID-19, acesta va avea loc vineri, 27 noiembrie 2020. Cercetătorii vor întâlni publicul și își vor prezenta lucrările prin experimente practice, spectacole științifice, jocuri, teste, concursuri, expoziții și activități digitale. Copiii, tinerii și familiile vor descoperi cercetarea, știința și inovația prin divertisment.

 

Spoiler
Concursuri pentru copii si tineri: Noaptea Cercetatorilor Europeni te invită să participi!

Concursuri pentru copii si tineri: Noaptea Cercetatorilor Europeni te invită să participi!

 

Pentru că se apropie Noaptea Cercetătorilor Europeni, eveniment care celebrează știința, inovația și creativitatea a fost pregătită o serie de concursuri pentru copii și tineri! Toate lucrările transmise la concursuri vor fi prezentate pe site-ul evenimentului și pe pagina Facebook a acestuia și vor fi evaluate atât de publicul larg, cât și de un juriu academic.  Câștigătorii vor fi anunțați la Noaptea Cercetătorilor Europeni, pe 27 noiembrie 2020, online pe site și pagina Facebook a evenimentului.

Pentru a afla regulile concursului precum și mai multe detalii despre aceasta apăsați aici.

Etichete subiectului
Distribuie: