Forum IT Moldova

Notificări
Șterge tot

Ziua de apreciere a administratorului de sistem


it_emoldova
Postări: 44
Admin
Topic starter
(@it_emoldova)
Eminent Member
S-a alăturat: 3 ani în urmă

Ziua de apreciere a administratorului de sistem

 

 

 

Tehnologia este mai mult ca oricând prezentă în viața noastră și este greu să ne imaginăm rutina zilnică fără ea: apelăm un iTaxi / Yandex Taxi pentru a ajunge la birou, citim e-mailuri pe smartphone-ul nostru și primim cele mai recente știri. La locul de muncă, Wi-Fi-ul este în regulă, computerul nostru funcționează și nu este nimic în neregulă cu imprimanta. De ce? Aceasta nu este magie, este doar un Sysadmin care își face treaba (sau poate un întreg departament IT). Deci, spune tare; spune mândru ... O  Ziua fericită SysAdmine!

Dacă încă vă întrebați cine sunt ei? Atunci să știți: SysAdminii  sunt cei care ucid virușii din computer, ridică serverele din morți, repară programele care s-au prăbușit ... și reconectează ACEL Cablu CHIAR ACOLO care a fost cumva neglijat ÎNCĂ O DATĂ și care, prin urmare, este motivul pentru care ceva nu se pornește. Cu toate acestea, tocmai acești oameni devin eroii uitați ai cotidianului agitat IT. Venind să ne dăm seama de lipsa recunoașterii evidente a ceea ce fac de fapt administratorii de sistem, în 2000, Ted Kekatos a schimbat jocul. Ceea ce s-a început ca o glumă, s-a transformat într-o zi de apreciere a administratorului de sistem național., iar ulterior preluată și sărbătorită internațional. Sărbătoarea este sărbătorită în multe țări în ultima vineri din iulie a fiecărui an, pentru a arăta apreciere pentru acești specialiști. Această zi specială este acum comemorată de site-urile IT și geeky, precum ThinkGeek și CafePress, care vin cu o serie de concursuri, oferte exclusive de produse și reduceri. Există, de asemenea, cărți electronice și melodii care onorează Ziua Sysadmin.

Echipa IT Forum vă îndeamnă ca în această zi să vă recunoașteți administratorul de sistem pentru contribuțiile lor la locul de muncă și pentru a promova excelența profesională. Mulțumiți-i pentru toate lucrurile pe care le fac pentru dvs. și pentru afacerea dvs.

În acest moment, s-ar putea să vă gândiți: „Super. Înțeleg. Administratorul meu este o Super Stea. Și ce mai departe? ”Dacă a parvenit această întrebare ne bucurăm și vă sugerăm câțiva pași pe care îi puteți întreprinde! O apreciere adecvată a SysAdminului Dvs include (dar nu se limitează la):

  • Tort și înghețată
  •  Pizza & Bere
  • Cadouri
  • Cuvinte de recunoștință
  • Tricouri personalizate care sărbătoresc măreția epică a SysAdminului
  • Dulciuri
  • Am spus cadouri ?
  •  Arată-ți aprecierea cu sinceritate!

Deci, să vedem cum ați sărbătorit, nu uitați să vă împărtășiți cu imagini memorabile.

 

 

 

Etichete subiectului
Distribuie: