Forum IT Moldova

Notificări
Șterge tot

Atributul target în HTML


Veronica
Postări: 226
Admin
Topic starter
(@veronica)
Estimable Member
S-a alăturat: 3 ani în urmă

Atributul target în HTML

 

Dacă nu specificați atributul target în eticheta <a>, atunci link-ul indicat de etichetă se va deschide pe aceeași pagină. Pentru a face acest lucru într-un fel diferit, s-a introdus acest atribut.
Atributul target poate lua următoarele valori:
_self. Aceasta este cea mai rar utilizată valoare și determină deschiderea linkului în aceeași fereastră. Dar aceeași proprietate pentru legături este setată implicit, deci această valoare este utilizată foarte rar. Dar există situații în care este setată o valoare implicită diferită pentru toate linkurile de pe pagină, de exemplu, același formular țintă. Și aveți nevoie de un link specific pentru al deschide în aceeași fereastră.
_blank. După cum am spus, valoarea dată a atributului țintă în html deschide linkuri într-o fereastră nouă sau într-o filă nouă în browser. Nu este destinat ferestrelor pop-up, când, când faceți clic pe un link, apare o unitate de anunțuri pe întreaga / jumătate / parte a ecranului. Acest lucru se face prin scripturi JavaScript sau proprietăți CSS. Atributul țintă _blank este adesea utilizat atunci când doriți să lăsați linkuri către alte site-uri sau să descărcați pagini. În această versiune, utilizatorul are întotdeauna site-ul dvs. deschis într-o filă separată, în ciuda faptului că a trecut de la site-ul dvs. la o altă resursă folosind un link. 
_parent. Aceasta este o valoare depreciată care a fost utilizată la deschiderea legăturilor într-o etichetă <frame> sau <frameset>, dar aceste etichete nu sunt acceptate în HTML-ul modern. 
_top. Această valoare este, de asemenea, utilizată în principal în cadre. Încarcă cadrul într-o nouă filă de browser.
Etichete subiectului
Distribuie: