Forum IT Moldova

Notificări
Șterge tot

Somfy dezvăluie noua sa încuietoare, Door Keeper


Daniela
Postări: 187
Topic starter
(@daniela)
Membru
S-a alăturat: 3 ani în urmă

 

Somfy dezvăluie noua sa încuietoare, Door Keeper

 

 

   Grupul Somfy își extinde acum catalogul odată cu lansarea Door Keeper. Aceasta este o nouă motorizare conectată pentru încuietoare, care își propune să asigure cel mai mare eficiență din punct de vedere al securității.

 

   Door Keeper este compatibil cu majoritatea ușilor de pe piață, iar în cazul unei încercări de intruziune, utilizatorul primește imediat o notificare pe smartphone-ul său  și poate, de exemplu, să declanșeze sistemul de alarmă de la distanță. Deschiderea ușii, chiar autorizată, trimite, de asemenea, o notificare și, în special, indică ora de deschidere, precum și persoana în cauză. Door Keeper este, de asemenea, capabil să restabilească starea ușii și să indice, de exemplu, dacă acesta este deschisă sau închisă și dacă este blocată sau deblocată, totul în timp real.

 

   Potrivit lui Somfy: „Door Keeper este echipat cu un motor puternic capabil să activeze toate tipurile de uși în mai puțin de 3 secunde, fără să emită vre-un  sunet”. Accesul este configurabil printr-un cititor cu tastatură de cod, insignă, brățară, cheie sau smartphone, iar deschiderea se face în tăcere. Rețineți că instalarea are loc în interiorul casei și, prin urmare, rămâne invizibilă din exterior. Prin intermediul aplicației mobile, este posibil să se genereze coduri de acces permanente sau temporare. Dispozitivul funcționează pe baterie (și, prin urmare, rămâne activ în caz de întrerupere a curentului electric), cu o autonomie de 12 luni și reîncărcare prin USB-C.

 

Spoiler
img

 

   În prezent, Somfy nu a considerat potrivit să dezvăluie prețul noului său sistem Door Keeper, dar oferă un configurator pe site-ul său web pentru a-și testa eligibilitatea.

 

Etichete subiectului
Distribuie: