Forum IT Moldova

Notificări
Șterge tot

Windows 11 vine: Iată ce trebuie să știți


Daniela
Postări: 187
Topic starter
(@daniela)
Membru
S-a alăturat: 3 ani în urmă

 

Windows 11 vine: Iată ce trebuie să știți

 

 

Windows 11 va fi gratuit?

   Windows 10, ca și versiunile anterioare de Windows, era un produs plătit. Din fericire, Windows 11 va fi disponibil ca upgrade gratuit la Windows 10. Solicitarea actualizării va fi lansată după lansarea oficială din această toamnă și veți avea opțiunea de a trece la noua versiune sau de a rămâne cu Windows 10, care va continua să fie sprijinită până în 2025.

 

Care sunt noile caracteristici din Windows 11?

   Una dintre cele mai notabile schimbări cu Windows 11 este modul în care arată. Meniul Start nu mai este în colțul din stânga jos al ecranului, ci este în centru. Bara de activități este acum centrată în partea de jos a ecranului, făcându-l să arate similar cu Dock-ul de pe un Mac și are un aspect mai curat (nu mai există Live Tiles). Veți putea accesa și widgeturile personalizate direct din bara de activități.

   În ceea ce privește caracteristicile, există multe. Veți putea să instalați și să rulați aplicații Android în mod nativ pe Windows 11. Experiența de joc va fi mai bună datorită noilor suporturi de aplicații Xbox pentru consolele. Deci Microsoft Teams va fi mai ușor accesibil (direct din bara de activități) și integrat în mai multe aplicații.

 

Etichete subiectului
Distribuie: