Forum IT Moldova

Notificări
Șterge tot

Ce este RPA?


Veronica
Postări: 226
Admin
Topic starter
(@veronica)
Estimable Member
S-a alăturat: 3 ani în urmă

Ce este RPA?

RPA (Robotics Process Automation) care permite organizațiilor să automatizeze sarcini la fel cum le făcea o ființă umană în aplicații și sisteme. Scopul RPA este de a transfera execuția procesului de la oameni la roboți. Automatizarea proceselor robotizate interacționează cu arhitectura IT existentă, fără a fi necesară integrarea complexă a sistemului.

Automatizarea RPA poate fi utilizată pentru a automatiza fluxul de lucru, infrastructura, procesele de back office care necesită multă muncă. Acești roboți software pot interacționa cu o aplicație internă, un site web, un portal de utilizatori etc. RPA înseamnă Robotic Process Automation. Robotic Process Automation este un program software care rulează pe computerul, laptopul sau dispozitivul mobil al unui utilizator final. Este o secvență de comenzi care sunt executate de boți în conformitate cu un set definit de reguli de afaceri.

Scopul principal al procesului de automatizare a proceselor de robotică este de a înlocui sarcinile de birou repetitive și plictisitoare efectuate de oameni, cu o forță de muncă virtuală. Automatizarea RPA nu necesită dezvoltarea codului și nici nu necesită acces direct la codul sau baza de date a aplicațiilor.

Etichete subiectului
Distribuie: